Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Umurlu Kuyucular İlkokulu

Telefon : 0256 461 14 00
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://umurlukuyucularilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kuyucular mah. No50 Efeler/AYDIN
VİZYON : Atatürk İle Ve İnkılâplarına Bağlı, Kendine Güvenen, Aktif, Sorumluluk Sahibi, Kültürel Değerleri Benimseyen, Yeniliklere Açık, Hoşgörülü, Eğitim Öğretime Önem Veren, Sosyal Değişime Ayak Uydurabilen Liderler Yetiştirecek bir okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk’ün gençlere teslim etmiş olduğu Demokrasi Bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, Milli değerlere bağlı çağdaş ve laik bireyler yetiştirmektir. Bilgi alan değil, bilgiyi araştıran, nereden ve nasıl bulunabileceğini bilen yaratıcı, zor koşullarda bile ülkesi ve kendisi için çalışan, becerikli, cesur ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için varız!
BAŞARILAR : Son yıllarda okulumuzdan mezun olan öğrenciler genelde Anadolu Lisesini bitirdikten sonra üniversitede okumaktadırlar.

Öğretmen :2
Öğrenci :22
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08:40-14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Okulumuzun ısınması soba ile gerçekleştirilmektedir.
Servis :
Ulaşım : Kendi araçlarımızla veya Aydın minibüs garajından kalkan Ödemiş, Nazilli, Köşk ve Yenipazar arabaları köyden geçmektedir
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu köy yaklaşık 110 haneden oluşmakta ve köy nüfusu 600 civarında bulunmaktadır. Köyümüzün yakınında bulunan organize sanayi bölgesi işsizlik problemini büyük ölçüde çözmektedir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aydın iline 20 Km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okulumuda E twinning projesi yürütülmektedir.
Yazdır :